Україна і світ

Анастасія Цимбалару розповіла, чи ходить вона на побачення після розлучення з чоловіком

Актриса Анастасія Цимбалару розповіла, чи ходить вона на побачення після розлучення з чоловіком. Відомо, що зірка тепер вільна після 10 років стосунків із Григорієм Баклановим.

Цимбалару розповіла, чи ходила вона на побачення

Не секрет, що після 10 років стосунків, 2 з яких – у шлюбі, Анастасія тепер вільна.

Так, ексклюзивно для Ранку у великому місті, на допрем’єрному показі Посіпаки 4 актриса розповіла, чи ходить вона на побачення після тривалих стосунків. Як виявилося, з Баклановим вона залишилася в хороших стосунках.

Зараз дивляться

– Ні, на побачення не ходжу, але, до речі, мій колишній чоловік має прийти й привітати мене з прем’єрою, – зазначила Цимбалару.

Нагадаємо, що про розлучення актриси стало відомо ще в березні 2024 року. Тоді пара не стала розкривати причини такого рішення, але за 10 років вони стали пазлами, які доповнювали картинки один одного, мали цілісність, мету та інтерес. Тепер у них дві долі, а не одна спільна.

Наразі в актриси є й інші справи, які стосуються її організму. Приміром, на початку липня Цимбалару поскаржилася на втрату слуху. Актриса зазначила, що намагатиметься його відновити, адже до 30 років зрозуміла, що майже оглухла.

Фото: Анастасія Цимбалару

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-11 15:30:08