Львівський портал

Сирський поговорив з генералом США Брауном про реалізацію плану перемоги та «Рамштайн»

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів Збройних Сил США генералом Чарльзом Брауном. Про це він повідомив у власних соцмережах.

Сирський подякував Брауну за потужну воєнну та політичну підтримку України з боку США, а також за низку спільно проведених заходів у межах розвитку спроможностей Сил оборони України.

«Ознайомив із актуальною безпековою обстановкою в Україні та критичними потребами Збройних Сил в озброєнні, військовій техніці, боєприпасах», – зазначив головком.

Також сторони обговорили шляхи реалізації воєнної складової плану перемоги України та наступні кроки щодо виконання спільних проєктів.

Крім того, вони скоординували погляди та підходи у межах підготовки до 25 засідання у форматі «Рамштайн», яке відбудеться 12 жовтня на рівні глав держав-учасниць Контактної групи з питань оборони України.

«Отримав запевнення Голови Об’єднаного комітету начальників штабів Збройних Сил США в цілковитій підтримці Сил оборони України та продовженні практичної допомоги в нашій боротьбі з російським агресором», – додав Сирський.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-08 11:16:06