Україна і світ

Александра Даддаріо вагітна | Life

Акторка Александра Даддаріо, відома за серіалом Білий лотос на HBO, нарешті поділилася радісною новиною про свою вагітність.

Вона тримала це в таємниці протягом шести місяців, носила мішкуватий одяг, публікувала обрізані фотографії в Instagram та уникала уваги.

Александра Даддаріо вагітна первістком

Оголосити про свій стан акторку змусив інцидент у Брукліні, коли її знудило з машини посеред Атлантик-авеню у Нью-Йорку.

Зараз дивляться

– Всі подумали, що я п’яна, – зізналася Даддаріо.

Знаменитість вирішила, що це знак, і час повідомити громадськості, що вона при надії.

На відміну від шанувальників колеги по шоу швидко здогадалися, що Александра вагітна. Причиною для цього була її сильна ранкова нудота.

– Я була на зніманнях і мене нудило, а після цього я влаштовувала сцени поцілунків з моїми партнерами. На п’ятому тижні я зрозуміла, що не зможу це приховати, – розповіла акторка.

Вона додала, що більше часу для відпочинку в неї не стало, проте колеги були дуже уважними до неї. Щоби полегшити токсикоз зірка пішла на йогу для вагітних.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До цього Александра Даддаріо пережила викидень, тому коли дізналася, що знову вагітна, не квапилася повідомляти про це. Вона заміжня за кінопродюсером Ендрю Формом, для якого це другий шлюб. Від попередніх стосунків з акторкою Джорданою Бюстер в нього є син Джуліан.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-11 11:02:08