Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із двома захисниками України

У Львові сьогодні, 21 грудня, попрощаються із двома захисниками України. Олександр Алімов та Павло Щербина загинули на війні з Росією. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону розпочнеться об 11 годині у Гарнізонному храмі. За півгодини, об 11:30, відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають військовослужбовців на Личаківському кладовищі.

Військовий Олександр Алімов. Львівська міська рада

Олександр Алімов народився у Львові. Закінчив Національний університет “Львівська політехніка”, здобув спеціальність “інженер-механік”. Протягом останніх 5 років займався програмуванням.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ добровольцем вступив до лав Збройних сил України. Воював проти російських військ у складі 125-ї окремої бригади ТрО ЗСУ та здобув звання “молодший сержант”.

Олександр Алімов загинув 5 грудня 2022 року. Йому було 38 років. В чоловіка залишилися батько, дружина та брат.

У Львові прощаються із двома захисниками України

Військовий Павло Щербина. Львівська міська рада

Павло Щербина народився у Львові. Закінчив географічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка.

Проходив військову кафедру в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.Працював у сфері торгівлі. Захоплювався футболом та гірським туризмом.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ воював проти російських військ у складі 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу Збройних сил України. Брав участь у наступі на Херсон.

Павло Щербина загинув 15 грудня 2022 року. Йому було 30 років. В чоловіка залишилися батьки, дві сестри та племінник.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові попрощаються із 23-річним захисником України Юрієм Морозом


Джерело: Суспільне мовлення України