Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із військовим 24 бригади Олегом Андрієцьким

Сьогодні, 6 грудня, у Львові попрощаються із 27-річним захисником України Олегом Андрієцьким. У нього залишилася дружина та син. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Олег Андрієцький родом зі Львова. Чоловік закінчив Львівське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту. Львів’янин брав участь у Революції Гідності. У 2015 році вступив на військову службу. Згодом підписав контракт із 25 Навчальним центром Військової служби правопорядку Збройних Сил України. У 2020 році виконував бойові завдання у зоні проведення ООС.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ Олег Андрієцький добровольцем став на захист України. Військовий служив у лавах 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Захисник загинув 26 листопада. У нього залишилися батьки, дружина та син.

Чин похорону Героя розпочнеться о 15:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. За пів години розпочнеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові прощаються із захисником України Володимиром Хитруном


Джерело: Суспільне мовлення України