Суспільне мовлення

На два дрони для ССО. Львівський театр Лесі проведе благодійний аукціон

У День Збройних сил України, 6 грудня, команда театру Лесі проведе офлайн-аукціон, аби зібрати гроші на два дрони DJI Mavic 3 для ССО. Їх передадуть військовим, які служать на Бахмутському напрямку. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами організаторів, на аукціоні виставлять ексклюзивні лоти, які були створені або ж перероблені акторами та акторками театру Лесі. Зокрема, чокер та кольє з гільз, тубус від гранатомета РПГ-18 “Муха”, розмальований у стилі яворівської іграшки, художньо оформлену скриню з-під боєприпасів, корпус снаряда з Другої світової війни, торшер з театрального прожектора. А також фотокартину-переможницю конкурсу “Стоп-кадр”. Крім того, буде два таємних лоти, які команда розіграє за будь-який донат.

“Команда театру почала волонтерити з перших днів повномасштабної війни. Серед іншого ми проводили і масштабні збори на потреби ЗСУ. Однак цього разу ми вперше вирішили провести офлайн-аукціон. Ми підготували лоти власними руками, сформували культурну програму. Усі ці зусилля спрямовані на те, аби зібрати кошти на два дрони DJI Mavic 3. Вони потрібні ССО, які працюють на Бахмутському напрямку, де зараз точаться дуже запеклі бої”, — каже режисерка Світлана Ілюк.

Аукціон відбудеться 6 грудня о 18:00. Вхід вільний. Проте потрібна попередня реєстрація.

Читайте також

Прапор з підписом Залужного та військові трофеї: аукціон на підтримку маріупольських військових проведуть у Львові

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Мистецький батальйон”: у Львові організували благодійний аукціон, аби допомогти ЗСУ


Джерело: Суспільне мовлення України