Суспільне мовлення

У Львові ввечері не курсуватимуть трамваї та тролейбуси

Сьогодні, 24 листопада, до кінця доби не курсуватимуть трамваї та тролейбуси. Це зумовлено відсутністю електропостачання на підстанціях живлення ЛКП “Львівелектротранс”. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами начальника міського управління транспорту Ореста Олеськіва, через це на міських маршрутах курсуватиме більше автобусів.

“Наше комунальне АТП-1 сьогодні випускає більше автобусів на свої маршрути, зокрема з 17:00 год вже курсує 7 додаткових автобусів. Якщо завтра рух електротранспорту не вдасться відновити, то в ранкові пікові години наше АТП випустить на маршрути 16 додаткових автобусів”, – каже Орест Олеськів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Сьогодні у місті працювали частково трамваї №4 та №8 і тролейбуси №22 та №23.

Що відомо

  • Під час повітряної тривоги 23 листопада Росія вдарила двома ракетами по електропідстанції у Львівській області. Внаслідок цього три райони на Львівщині були повністю знеструмлені.
  • На Львівщині розгорнули 45 пунктів незламності. У них є вода, тепло, гарячі напої, мобільний зв’язок та інтернет.
  • Станом на ранок 24 листопада через аварійні відключення 50% споживачів у Львові не мають електропостачання. Через це точково призупинено подачу тепла та гарячого водопостачання.
  • Унаслідок падіння потужності в системі електроенергію одночасно можуть подавати чверті від населення області — від 25 до 30%.


Джерело: Суспільне мовлення України