Суспільне мовлення

Львів та частина районів області — знеструмлені

Унаслідок ракетного удару Львів, частина Яворівського, Золочівського та Червоноградського районів залишилися без електроенергії. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Масштаби ситуації фахівці зможуть оцінити після закінчення повітряної тривоги. Загроза ще триває. Перебувайте у безпечному місці. Якщо у вас є електроенергія, зарядіть телефони та павербанки, щоб залишатися на зв‘язку”,— написав Максим Козицький.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також він додав, що мобільні оператори обмежили роботу деяких сервісів, аби заощадити електроенергію та забезпечити можливість здійснювати дзвінки.

Що відомо

  • У Львові та області 15 листопада, близько 16:00, пролунали вибухи. Начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про влучання в об’єкт критичної інфраструктури.
  • Унаслідок ракетного удару у Львові та області виникли проблеми з електропостачанням. Також з’явилися перебої в роботі мобільних операторів.
  • Близько 16:35 було чутно повторні вибухи. Андрій Садовий повідомив, що близько 80% Львова залишилося без світла. У місті призупинили подачу тепла та гарячої води. Також у місті не працює електротранспорт.
  • Відбій повітряної тривоги оголосили о 18:20. Таким чином, вона тривала більше трьох годин.


Джерело: Суспільне мовлення України