Суспільне мовлення

У Львові прощаються із захисником України Тарасом Чайкою

Вранці, 12 листопада, у Львові прощаються із захисником України Тарасом Чайкою, який загинув у бою з військами РФ. Йому було 29 років. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Тарас Чайка народився у селі Сокіл Волинської області. Чоловік закінчив Львівський національний університет природокористування. Після цього навчався у Міжрегіональній академії управління персоналом. У 2022 році здобув ступінь магістра права та планував стати адвокатом.

Після навчання на військовій кафедрі на базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Тарас Чайка отримав звання “молодший лейтенант”. Із початком повномасштабного вторгнення чоловік боровся із Росією у лавах 125 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ. Був командиром окремого розвідувального взводу. 16 квітня військовий здобув звання “лейтенант”.

Тарас Чайка загинув 2 листопада. Йому було 29 років. У захисника залишилися мама, дружина, донька, брат та бабуся.

Прощання з військовим розпочалось о 10:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. О 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Читайте також

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові попрощаються із захисниками України Олегом Богушем та Андрієм Вітюком


Джерело: Суспільне мовлення України