Суспільне мовлення

На Львівщині 12 листопада не запроваджують графіків вимкнення електроенергії

На Львівщині 12 листопада не буде планових чи аварійних вимкнень електроенергії. Про це повідомив начальник Львівської ОВА. Світло не відключатимуть вперше від 8 листопада.

“Завтра, 12 листопада, графіків планових чи аварійних відключень на території нашої області не запроваджують. Але ситуація динамічна та залежить як від дій ворога, так і від нашого споживання. Пам’ятайте про раціональне використання електроенергії та обмежте його у пікові години – з 07:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00”, — написав Максим Козицький.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У п’ятницю, 11 листопада, Національна енергетична компанія “Укренерго” запровадила у Львівській області графік планових відключень. Він діяв з 15:00 до 20:00, проте електроенергію відключали не всюди і не на ввесь період часу. Перед тим у області діяли графіки погодинного вимкнення електроенергії.

Що відомо

  • 25 жовтня у Львові та області ввели віялові відключення електроенергії для населення. 28 жовтня такі відключення припинили.
  • Із 31 жовтня на Львівщині мав діяти графік погодинного вимкнення електроенергії. Проте через ранкову ракетну атаку Росії на Україну, графік не запрацював.
  • Натомість із 17:00 у Львівській області впровадили графік аварійних відключень за розпорядженням диспетчера НЕК “Укренерго”. Орієнтовний час відсутності електроенергії мав сягати 3-4 години.
  • Вранці, 1 листопада, на Львівщині не впроваджували графіків аварійного чи погодинного відключення електроенергії. Світло для населення не вимикали до 8 листопада.
  • 8-10 листопада на Львівщині діяли графіки погодинного вимкнення електроенергії.


Джерело: Суспільне мовлення України