Суспільне мовлення

У львівській Домівці врятованих тварин почали будувати котячий будиночок

У “Домівці врятованих тварин”, що у парку “Знесіння”, почали облаштовувати котячий будиночок. Там зможе одночасно перебувати до 60 тварин. Про це повідомив керівник “Домівки” Орест Залипський.

За планом, це буде прозора металопластикова конструкція, яка дозволятиме тваринам бачити вулицю, а відвідувачам — спостерігати за котами.

“У нас був колись котячий будиночок, але з початку війни його дещо переформатували. До того ж, він був дуже маленький і не міг вже приймати тварин, враховуючи постійний запит. Тому ми вирішили побудувати більший на місці старої будівлі, де раніше жили косулі. Натомість косуль перевезли вже у наш новий притулок”, — каже Орест Залипський.

За словами керівника притулку, наразі у “Домівці” призупинили прийом котів. Спершу там хочуть облаштувати хороші умови для їх утримання.

“У середньому на день у нас буває від 10 до 20 запитів прийняти кота. Ми надіємось на хорошу адопцію та розуміння львів’ян, аби допомагали нам із прилаштуванням цих тварин, щоб ми могли приймати інших. Звісно, першочергово ми допомагатимемо фронтовим тваринам – вони найбільше потребують допомоги”, — каже Орест Залипський.

Керівник притулку додає, охочі допомогти облаштувати котячий будиночок можуть звернутися у “Домівку”.

Читайте також

У львівській “Домівці врятованих тварин” майже 50 собак-переселенців чекають на господарів

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Був лежачим, а тепер — ходить. У львівській Домівці врятованих тварин живе кінь з Краматорська


Джерело: Суспільне мовлення України