Суспільне мовлення

Ситуація на кордоні та планові вимкнення світла. Як минула доба на Львівщині

З 8 ранку 7 листопада до 8 ранку 8 листопада на всіх пунктах пропуску у Львівській області оформили 17 тисяч 211 людей. На в’їзд – 17 тисяч 506 українців. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

За добу двома евакуаційними потягами на Львівщину доправили 148 вимушених переселенців, ще 80 людей приїхали автобусами. Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 540 українців.

Поліція області опрацювала 1258 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів. Сповіщень про повітряну тривогу в області не було.

Зранку, 8 листопада, на Львівщині застосували графік погодинного відключення електроенергії. Фахівці “Львівобленерго” повідомляють, тривалість відключень для споживачів становитиме близько 3 годин у часовому проміжку, що закріплений за певною групою.

“Наприклад, якщо Ваш будинок у 2 групі, то це означає що у період з 12 до 17 год. у Вас ймовірне відключення електроенергії тривалістю три години. Це може бути з 12 до 15 год, або ж з 13 до 16 год. чи з 14 до 17 год. Так само й в інших групах”, — йдеться у повідомленні “Львівобленерго”.

Дізнатися, до якої групи належить помешкання, можна за посиланням.

Читайте також

На Львівщині 8 листопада вводять графіки погодинних вимкнень електроенергії

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові відкрили новий шелтер для ВПО


Джерело: Суспільне мовлення України