Суспільне мовлення

На Львівщині 4 листопада була загроза удару зі стратегічної авіації з Білорусі

У п’ятницю, 4 листопада, у Львівській області лунала сирена, що сповіщала про загрозу удару крилатою ракетою зі стратегічної авіації з території Білорусі. Про це повідомив у Telegram очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Тривогу ввімкнули о 16:49. Небезпека не справдилася.

Вранці, 5 листопада, на Львівщині не впровадили графіків погодинного чи аварійного відключення електроенергії на 5 листопада. Ситуація динамічна та може змінюватися упродовж доби.

 Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 120 людей. До Перемишля зі Львівщини потягами вирушили 544 людини. Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 19 тисяч 158 людей. На в’їзд оформили 15 тисяч 784 українці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також Максим Козицький повідомив, що аграрії Львівщини зібрали понад 60% посівних площ пізніх зернових та олійних культур. Врожай сої, соняшнику та гречки зібрали на 80% площ.

Що відомо

  • Вранці, 4 листопада, над Львівщиною сили ППО збили іранський дрон-камікадзе “Шахед”. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.
  • Це перший іранський дрон-камікадзе, який збили на території області. Травмованих та руйнувань немає.
  • Як повідомило Повітряне командування “Захід”, у ніч з 3 на 4 листопада, над Україною сили ППО збили 9 шахедів. Один із них — на заході, ще вісім — на сході збили сили ППО повітряного командування “Схід”.


Джерело: Суспільне мовлення України