Суспільне мовлення

“Як ми разом”. У Львові завершився мистецький проєкт для батьків та дітей

У Львові завершився проєкт “Як ми разом”, який створили для дітей та батьків. Протягом 3 тижнів родини брали участь у майстеркласах та мистецьких заняттях. Про це Суспільному розповіла кураторка проєкту Любов Ільницька.

Юрій Довбиш протягом трьох тижнів брав участь у мистецьких заходах проєкту “Як ми разом”. Родина чоловіка у березні приїхала з Миколаєва. Тепер, каже Юрій, намагаються із дітьми якомога більше часу бути разом.

“Такі мистецькі збори більше для дітей, але так як це відбувалося з батьками, то відповідно залишився. Дві донечки тут беруть участь, ну і я разом з ними”, — каже учасник проєкту Юрій Довбиш.

Учасники проєкту “Як ми разом” на майстеркласі. Суспільне Львів

Учасники проєкту займались малюванням, відвідували театральні та літературні заняття. Тритижневі заняття були безкоштовними для родин.

“Ми їх задумували як такі спільні заняття для сімей, в яких беруть участь і діти, і дорослі . В нашому випадку прийшли батьки або мами з дітьми, і наша ідея була в тому, щоб зробити такі заняття, в яких вони зможуть бути разом”, — каже кураторка проєкту Любов Ільницька.

Наступний проєкт буде у 2023 році.

Читайте також

У Львові пара з Маріуполя розпочала виробництво фруктових чаїв

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Харків’яни готують каву для львів’ян: історія релокованого бізнесу


Джерело: Суспільне мовлення України