Суспільне мовлення

У Львові затримали водійку з ознаками наркосп’яніння

У Львові патрульні затримали водійку з ознаками наркосп’яніння. Під час огляду у медичному закладі у неї знайшли запакований контейнер з рідиною жовтого кольору. Імовірно жінка хотіла підмінити аналізи. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини.

Водійку авто BMW 328i, яка порушила ПДР, затримали близько 9:00 на площі Адама Міцекевича. У 36-річної жінки патрульні знайшли два зіп-пакети з порошкоподібною речовиною, а також згорток фольги із, ймовірно, речовиною наркотичної дії. Також у неї були очевидні ознаки наркосп’яніння.

Спершу жінка погодилася пройти медогляд. У медичному закладі вона мала здати на аналіз сечу. Та після повторної поверхневої перевірки у неї виявили запакований контейнер із жовтою рідиною. Після цього водійка відмовилася проходити перевірку.

На водійку складали місяць до того протокол про відмову від огляду на стан наркосп’яніння. Цього разу на неї склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Тепер очікують рішення суду. Львів’янку доставили у відділок поліції. Там встановлюють усі обставини події.

Читайте також

У Львові затримали 18-річну дівчину за підозрою у розповсюдженні гуртових партій наркотиків

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На Львівщині викрили канал постачання наркотиків до виправної установи


Джерело: Суспільне мовлення України