Суспільне мовлення

“Рух” U19 стартував з перемоги в другому раунді Юнацької ліги УЄФА проти “Галатасарая”

Молодіжна команда “Руху” здобула перевагу в два м’ячі в першому матчі проти турецького клубу.

Львівський футбольний клуб “Рух” розпочав другий раунд Юнацької ліги УЄФА з перемоги. На шляху переможців ліг українська команда U19 зіграла перший матч на виїзді проти турецького “Галатасарая”.

До цієї стадії “Рух” пробився, здолавши в першому раунді польський “Заглембє” Любін – 1:0 за сумою двох матчів. “Галатасарай” на попередньому етапі впорався з румунським “Чіксереда” Меркуря-Чук (5:1).

На старті другого раунду українці здобули ранню перевагу проти “Галатасарая”. Уже на п’ятій хвилині перший гол львів’янам приніс 18-річний півзахисник Андрій Столярчук, який скористався передачею Артура Федора.

Через три хвилини суперники оформили автогол: у власні ворота під час розіграшу кутового від українців забив Умут Ердем. Проте в тому ж першому таймі турецькій команді вдалося заробити перший гол, який реалізував Хамза Акман під час розіграшу кутового.

У другій половині матчу “Рух” збільшив відрив ще на один м’яч: на 79-ій після невдалого розіграшу чергового кутового від суперників за українську команду забив 18-річний захисник Роман Добрянський – з асиста Марка Сапуги.

Львів’яни зберегли перевагу до завершення матчу та здобули перемогу з рахунком 3:1.

Юнацька ліга УЄФА (U19). Шлях переможців ліг. Перший матч 2-го раунду

  • “Галатасарай” (Туреччина) – “Рух” (Україна) – 1:3

Голи: Акман, 34 – Столяручук, 5, Ердем, 8 (автогол), Добрянський, 79

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Для виходу до плей-оф необхідно здобути перемогу за підсумком двох очних матчів. Місце в плей-оф уже гарантувала інша українська команда – донецький “Шахтар”.

“Шахтар” U19 гарантував собі вихід до плей-оф Юнацької ліги УЄФА завдяки перемозі над “Селтіком”

Що далі

  • 2 листопада, 15:00. “Рух” U19 – “Галатасарай” U19 (матч-відповідь другого раунду Юнацької ліги УЄФА).


Джерело: Суспільне мовлення України