Суспільне мовлення

У Львові попрощаються із захисником України Павлом Ткаченком

Сьогодні, 24 жовтня, у Львові попрощаються із захисником України, який загинув у бою з військами РФ Павлом Ткаченком. Його поховають на Личаківському кладовищі. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Павло Ткаченко народився у Маріуполі. Після закінчення школи чоловік працював на будівництві та був різноробом. Разом із сім’єю він проживав у Дружківці Донецької області.

З початком повномасштабного вторгнення Павло Ткаченко став на захист Батьківщини. Чоловік боронив Україну у лавах 17 окремого мотопіхотного батальйону “Кіровоград” 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка оперативного командування “Південь” Сухопутних військ ЗСУ. Військовий загинув 12 жовтня. Йому був 31 рік. У Павла Ткаченка залишилися цивільна дружина та двоє дітей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Прощання з військовим розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Міська церемонія прощання з Героєм на площі Ринок відбудеться об 11:30. Поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі

На війні загинув львівський телевізійний режисер Василь Яворський


Джерело: Суспільне мовлення України