Суспільне мовлення

На Львівщині швидкісний поїзд в’їхав у авто на переїзді: є травмовані та загиблі

Сьогодні, 23 жовтня, у селі Оброшине електропотяг “Ужгород-Львів” в’їхав у авто “BMW” на залізничному переїзді. Унаслідок цього загинули 20-річний та 21-річний чоловіки. Водій та ще один пасажир легковика – у реанімації. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

Аварія трапилась близько 00:22. Тоді на регульованому залізничному переїзді Оброшине-Глинна зіткнулися швидкісний пасажирський поїзд “Ужгород-Львів” та авто “ВМW 530”. За кермом легковика був 20-річний чоловік. Внаслідок ДТП двоє пасажирів – чоловіки віком 20 і 21 рік – загинули на місці події. Водій авто та ще один 19-річний пасажир отримали численні травми.

“За допомогою спецобладнання рятувальники вивільнили травмованих водія і пасажира та передали медикам. Медики госпіталізували їх у важкому стані у реанімаційне відділення 8 міської клінічної лікарні м. Львова. Також рятувальники деблокували із автівки двох загиблих”, – повідомляють надзвичайники.

Залізничний переїзд, де трапилась ДТП. Поліція Львівської області

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Справу кваліфікували за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Загроза зі Сходу та Чорного моря. Як минула доба на Львівщині


Джерело: Суспільне мовлення України