Суспільне мовлення

На Львівщині школам рекомендують відновити очну та змішану форми навчання

На Львівщині школам рекомендують відновити очну та змішану форми навчання. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Лист з такими рекомендаціями надіслали адміністраціям шкіл.

“З метою забезпечення права дітей на здобуття якісної освіти, враховуючи безпекові та погодні умови, департамент освіти і науки Львівської ОВА рекомендує адміністраціям шкіл Львівщини відновити очну та змішану форми навчання”, — йдеться у повідомленні.

Також через пошкодження критичної інфраструктури та ризики повторних ударів департамент освіти і науки рекомендував навчальним закладам максимально продовжити навчання в теплий період року.

“Рекомендуємо режим роботи закладів освіти пристосувати до сучасних умов: максимально довго використати теплий період часу для проведення очного навчання; при зниженні температури розглянути питання щодо переведення шкіл на дистанційне навчання; розглянути можливість замість осінніх і весняних канікул провести довготриваліші зимові канікули”, — повідомляють у департаменті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ж після завершення тривалих зимових канікул у школах буде холодно, навчальним закладам радять розпочати навчання у віддаленому режимі. Після потепління — повернутися до очного навчання.

На Львівщині школам рекомендують приєднати осінні канікули до зимових


Джерело: Суспільне мовлення України