Суспільне мовлення

РФ вдарила ракетами по військовому об’єкту на Львівщині: що відомо

На Львівщині російські ракети вдруге влучили у військовий об’єкт на території Золочівського району. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

13 жовтня о 15:39 на Львівщині оголосили повітряну тривогу. Менш ніж за годину начальник ОВА повідомив, що в області спрацювала система ППО.

Згодом Максим Козицький уточнив, що влучили в один із військових об‘єктів на території Золочівського району. Знищене військове майно, жертв немає.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

В об’єкт були спрямовані три російських ракети, дві з них – влучили. Одну ракету збили сили протиповітряної оборони.

Що відомо

  • 10 жовтня Росія завдала масового ракетного удару по території України. Під обстріл потрапили Київ, Львів, Запоріжжя, Харків, Вінниця, Тернопіль, Дніпро, Миколаїв.
  • Російські військові випустили понад 80 ракет, близько 45 збили сили ППО. Цілили, переважно, у критичну інфраструктуру.
  • По території Львівщини запустили 15 ракет. З них 7 збило ППО, вісім ракет влучили в енергетичні підстанції. Про це Суспільному повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.
  • Станом на 08:00, 11 жовтня, на Львівщині повністю відновили електропостачання.
  • 11 жовтня, близько 12:00, у Львові пролунали три вибухи. На цей момент у місті була оголошена повітряна тривога. Влучили у два об’єкти енергетики у Львівській області.
  • Унаслідок ракетних атак, які здійснила Росія 10 та 11 жовтня, на Львівщині були уражені чотири підстанції, з них дві — повністю знищені.


Джерело: Суспільне мовлення України