Суспільне мовлення

Продавав неіснуючу військову амуніцію: у Львові засуджений ошукав полтавчанина на понад 145 тисяч гривень

У Льові 31-річний чоловік, який засуджений за вбивство, зі слідчого ізолятора продавав неіснуюючу військову амуніцію. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідчі встановили, що засуджений за вбивство чоловік, створив фейкові оголошення у мережі інтернет та нібито продавав військову амуніцію, якої насправді в нього не було. У неправдивих оголошеннях про продаж, чоловік пропонував придбати в нього тактичні рукавиці, наколінники, військову форму, чоловіче взуття тощо.

“Постраждалий настільки довірився підсудному, що зробив 8 грошових переказів (кожен від 5 тисяч до 25 тисяч гривень), поки збагнув, що у нього просто видурюють гроші. Загалом полтавчанину було завдано шкоди на суму понад 145 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Слідчі завершили досудове розслідування та скерували обвинувачувальний акт до суду. Чоловіка звинувачують у шахрайстві, що завдало значної шкоди постраждалому (ч. 2 ст. 190 КК України). Максимальне покарання передбачене статтею – три роки позбавлення волі.

На Львівщині викрили канал постачання наркотиків до виправної установи


Джерело: Суспільне мовлення України