Суспільне мовлення

У Львові 18 людей застрягли у ліфтах під час повітряної тривоги

У Львові закликають перевіряти ліфти, адже у них можуть бути люди. Станом на 12:00 на “Гарячу лінію” міста звернулися 18 людей, які застрягли у ліфтах під час повітряної тривоги та відсутності електропостачання.

Про це повідомили у міському штабі з ліквідації наслідків ракетних обстрілів.

Працівники ЛКП та обслуговуючих компаній оперативно перевіряють усі ліфти та закликають мешканців долучитися до цього процесу. Зокрема, просять перевірити ліфт у своєму будинку — чи там хтось не перебуває.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Якщо виявите застряглого — зверніться на “Гарячу лінію” міста 15-80, і ми оперативно відреагуємо на звернення”, — повідомляють у службі.

Що відомо

  • 10 жовтня Росія завдала масового ракетного удару по території України. Під обстріл потрапили Київ, Львів, Запоріжжя, Харків, Вінниця, Тернопіль, Дніпро, Миколаїв. Від самого ранку майже на всій території країни була оголошена повітряна тривога.
  • Російські військові випустили понад 80 ракет, близько 45 збили сили ППО. Цілили, переважно, у критичну інфраструктуру.
  • По території Львівщини запустили 15 ракет. З них 7 збило ППО, вісім ракет влучили в енергетичні підстанції. Про це Суспільному повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Наразі на об’єктах працюють надзвичайники.
  • На час ремонтних робіт школи, садочки і університети працювати не будуть. Коли відновлять електропостачання, навчальні заклади будуть працювати дистанційно.

Масовий ракетний обстріл України, регіони без світла та води. 229-й день війни. Онлайн


Джерело: Суспільне мовлення України