Суспільне мовлення

У Львові відбувається благодійний книжковий ярмарок на підтримку ЗСУ

У Львові відбувається благодійний книжковий ярмарок на підтримку Збройних сил України. На заході можна зробити грошову пожертву на армію України та вибрати книгу в подарунок.

Ярмарок розгорнули біля Львівського оперного театру. Літературу для благочинного заходу безкоштовно передали 10 львівських видавництв.

Суспільне Львів

Серед книжок: проза, поезія, наукова фантастика, художня та прикладна література, українських і зарубіжних авторів. Книги з філософії, психології та історії.

“Восени Львів звик до книжкового ярмарку. Цей ярмарок- це допомога Збройним силам України. Але це також один із важливих чинників промоції читання. На цьому ярмарку видавці запропонували книжки, які росіяни викидали із бібліотек на сході України. Тому українська книжка – теж важлива зброя”, – каже керівник Централізованої бібліотечної системи для дітей Василь Кметь.

У Львові розпочався благодійний книжковий ярмарок на підтримку ЗСУ

Суспільне Львів

Також на ярмарку є дитяча література.

“Я ще таких книг не бачила, у мене в школі є бібліотека, але таких книжок там нема. Я обрала “Джулі Муді”. Я допомагаю ППО та Збройним силам України”, – каже 8-річна відвідувачка ярмарку Дзвінка Носа.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Всі зібрані гроші передадуть благодійному фонду “Крила надії”.

На Львівщині у садочку виготовляють енергетичні батончики та вареники для військових


Джерело: Суспільне мовлення України