Суспільне мовлення

Його назвали Бахмут. До притулку на Львівщині доставили ведмедя з Донеччини

До ведмежого притулку “Домажир”, що на Львівщині, доставили ведмедя з Донеччини. Він був покинутий у приватному будинку в місті Бахмут, де зараз тривають бойові дії. Про це повідомила менеджерка з маркетингу притулку “Домажир” Ольга Федорів.

Ведмедя назвали Бахмут. Його знайшли українські військові. Він був зачиненим у тісній клітці. Воїни підгодовували тварину та допомогли евакуювати. Який вік ведмедя у притулку наразі не знають.

“Його знайшли зовсім випадково, коли робили обхід. До нас Бахмута привезли 8 вересня. Він у стресі. Зараз ведмідь є під наглядом наших доглядачів. Для нього розробили спеціальний раціон, оскільки він довший час майже нічого не їв”, — каже Ольга Федорів.

“Був покинутий під обстрілами”. До притулку на Львівщині доставили ведмедя з Донеччини. Фото: Ведмежий притулок “Домажир”

Зараз Бахмут перебуває у спеціальному боксі, де за ним спостерігають. Згодом його випустять у вольєр, аби ведмідь звикав до простору.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У ведмежому притулку “Домажир” допомагають ведмедям, рятуючи їх з притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів та ресторанів. З початком повномасштабного вторгнення Росії там також допомагали евакуйованим ведмедям. Умови життя у притулку наближені до природних – кажуть його працівники.

У притулку “Домажир”, що на Львівщині, жили чотири ведмеді-переселенці


Джерело: Суспільне мовлення України