Україна і світ

Знайомтесь – квадробер Григорій: Решетник показав фото в образі кота


Ведучий романтичного реаліті Холостяк на СТБ Григорій Решетник зізнався, що також був квадробером. Як доказ показав фото в образі чорного кота.

Григорій Решетник показався в костюмі кота

У своєму Instgaram ведучий поділився фото, зробленим в Миколаєві у 2000 році.

– Знайомтесь – квадробер Григорій, – з гумором підписав знімок Решетник, додавши наліпку у вигляді чорного кота.

Ведучий жартома заявив, що це він заснував цей тренд у місті 24 роки тому. В університеті Григорій Решетник закріпив свої навички.

– На першому курсі ми перетворювались та імітували різних тварин, – пригадав ведучий.

Решетник додав, що буквально вчора дізнався про існування такої субкультури.

Реакція мережі на фото квадробера Решетника

Ведучий Холостяка поцікавився у підписників, чи в курсі вони нових віяній та як ставляться до захоплень підлітків. Григорій додав, що, на його думку, усі дорослі колись проходили через квадробіку, зокрема під час новорічних свят у дитсадках.

  • Мати рідна, ми всі – квадробери!
  • Гриша в тренді!
  • Ми обожнювали в дитинстві грати з подружками у звірів. Або наряджались в привидів, принцес, постійно щось вигадували-придумували. Одним словом, поводили себе як діти! Зараз мені 20, і є що згадати з мого чудового дитинства.
  • Григорій був квадробером ще до того, як це стало мейнстримом. Продовжуйте в тому ж дусі, впроваджуйте тренди на український ринок!
  • Коли дитина грається у звірів – мені дуже подобається, бо обожнює їх. Із дітьми вони граються дуже весело, щось вигадують, такі класні! Але тему квадроберів не чіпаємо, не граються в них. Спілкувались з мамами нікому квардробери не подобаються, ніхто їх дітям не купляє, бо всі вважають, що мають занадто сексуальний підтекст для маленьких дівчат. Гра під забороною.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До слова Life. Факти ICTV розібралися звідки взялася субкультура під назвою квадробіка, що це таке і чи дійсно вона небезпечна. Також ми зʼясували, які ще звірині тренди в ходу серед підлітків та чим ці віяння відрізняються між собою


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 14:27:31