Україна і світ

Роблю вклад у майбутнє України: Катерина Кузнецова стала другом ДШВ


Акторка театру та зірка серіалу Кохання та полум’я на СТБ Катерина Кузнецова долучилася до проєкту Друзі ДШВ.

Катерина Кузнецова стала другом ДШВ

Акторка зазначила, що зараз ми живемо в дуже важкі часи, однак її надихає і гріє той факт, що велика кількість людей допомагають та підтримують одне одного.

Особливої підтримки наразі потребують воїни Десантно-штурмових військ, які щодня ризикують своїм життям на фронті. Фінансово допомогти захисникам українці можуть через всеукраїнську платформу Друзі ДШВ.

– Я хочу запропонувати вам стати другом ДШВ. Друзі ДШВ – це платформа, де ви можете робити щомісячний або разовий донат. Від себе хочу сказати, що щомісячний донат – набагато прикольніший, тому що ви на постійній основі можете підтримувати хлопців. Ви можете обрати бригаду, яка вам довподоби, а можете відправляти гроші на загальні потреби ДШВ, – розповіла акторка.

Кузнецова зізналась, що оформила підписку на автоматичні щомісячні донати. Усім, хто теж долучиться до друзів ДШВ, на електронну пошту приходитимуть звіти про їхні донати. Найвідданіші донатери отримають нагороди або подарунок у вигляді мерчу ДШВ.

– Мені дуже приємно, що щомісяця я роблю маленький вклад у майбутнє нашої країни. Стань другом ДШВ, оформи підписку на платформу і роби щомісячний донат, – додала акторка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно зіркову спільноту ДШВ поповнила колега Катерини, акторка Ольга Атанасова. Вона теж закликала українців оформлювати підписку на щомісячні донати.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 13:59:13