Україна і світ

Гра починається: ICTV2 покаже прем’єрний випуск шоу Хто хоче стати мільйонером


Вже сьогодні о 19:00 на телеканалі ICTV2 стартує прем’єра другого сезону популярного інтелектуального шоу Хто хоче стати мільйонером?. Випуски виходитимуть щопонеділка.

Прем’єра шоу Хто хоче стати мільйонером?

Щоб виграти чек із шістьма нулями, гравець має правильно відповісти на 15 запитань з різних сфер життя. На перший погляд, це може здаватися простим завданням, але щоб дійти до фіналу гри, треба мати неабиякий багаж знань та життєвого досвіду.

На участь у другому сезоні шоу Хто хоче стати мільйонером? було подано майже 10 тис. анкет. Учасників обирали з усієї України. Серед гравців є переселенці з окупованих територій, є військові і волонтери, а також люди різного віку. Всіх об’єднує одне – бажання перемогти.

– Ми віримо, що другий сезон нашого шоу збере перед телеекранами цілі родини: батьки і діти будуть дивитися разом, давати свої відповіді, шукаючи, хто в сім’ї найрозумнішій і найкмітливіший. А ще нам було дуже важливо зробити проєкт, який об’єднає українців, – каже генеральна продюсерка програмного відділу ICTV та ICTV2 Тетяна Гребенік.

Під час вибору учасників творці проєкту звертали увагу на їхню мету. Всі гравці прагнуть витратити гроші на допомогу рідним, що боронять Україну, підтримку ветеранок, придбання необхідного для тих, хто потребує допомоги тощо.

Наприклад, 55-річна Ірина прийшла на шоу, щоб виграти гроші на лікування своєї 28-річної доньки: дівчина з інвалідністю має важке онкозахворювання. Сама Ірина опікується тваринами, яких врятувала з вулиці, захоплюється етнічними танцями, любить подорожі автостопом і працює сантехніком.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що прем’єра першого сезону шоу Хто хоче стати мільйонером? відбулася восени 2021-го року – його подивилися 10 млн українців. Незмінним ведучим обох сезонів шоу став актором Стас Боклан.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 14:51:36