Україна і світ

Дженніфер Лопес порушила мовчанку щодо розлучення з Беном Аффлеком


Співачка Дженніфер Лопес вперше прокоментувала своє розлучення з актором Беном Аффлеком, яке сталося після двох років шлюбу. Знаменитість офіційно подала документи на розлучення в серпні 2024 року.

Дженніфер Лопес про свій стан після розриву

Зірка відверто розповіла про рік, коли її “світ буквально вибухнув”. Це навчило її, що вона має змінити підхід до життя.

– Я не шукаю нових стосунків. Після всього, через що я пройшла за останні 25-30 років, мені важливо навчитися бути самостійною, – акцентувала Лопес в розмові для видання Interview.

Вона додала, що для повноцінних стосунків людина має бути цілісною. При цьому вона не шкодує про свою історію з Аффлеком.

– Я не жалкую ні на секунду. Так, це було складно, майже зламало мене, але тепер я думаю, що це було необхідно, – поділилася Джей Ло.

Співачка також прокоментувала чутки та припущення про її особисте життя, які з’являються в медіа. Вона наголосила, що добре розуміє, хто вона насправді, і не звертає уваги на думку інших з приводу власної особистості. Також Лопес радіє тому, що змогла проводити більше часу з дітьми.

– Мені було дуже важко підвести когось, скасувавши свій тур цього року, але я просто потребувала бути з дітьми та з собою, заглибитися в те, що відбувалося зі мною. Це був найважчий час у моєму житті, але водночас найкращий, тому що я змогла попрацювати над собою, – резюмувала артистка.

Дженніфер Лопес пообіцяла, що зовсім скоро вона знову зможе повернутися до виступів та зустрітися із шанувальниками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що після розлучення зіркова пара ніяк не може продати свій будинок. Вже навіть вдалося найти покупців, але раптова смерть родича клієнтів зруйнувала угоду.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-10 09:17:43