Україна і світ

У зірки серіалу Офіс Дженни Фішер діагностували рак – що відомо


Американська акторка, зірка серіалу Офіс Дженна Фішер зізналась, що в грудні минулого року у неї діагностували рак молочної залози.

Дженна Фішер розповіла про боротьбу з раком

У жовтні відзначають місяць боротьби з раком молочної залози. З цієї нагоди акторка вирішила публічно поділитися своїм досвідом. На особистій сторінці в Instagram Фішер розповіла, що їй діагностували рак під час планового обстеження.

– Після непереконливих результатів через щільну тканину молочної залози мій лікар призначив УЗД грудей. Вони знайшли щось у моїй лівій молочній залозі. Призначили біопсію. 1 грудня 2023 року я дізналася, що у мене тричі позитивний рак молочної залози першої стадії, – написала акторка.

У січні Дженні Фішер зробили лампектомію, щоб видалити пухлину, яку виявили на ранній стадії. Пухлина не встигла поширитися, але через агресивну природу раку акторка все ж потребувала хіміотерапії та опромінення.

Зірка серіалу Офіс уже перенесла 12 курсів хіміотерапії і три тижні опромінення. Наразі вона лікується інфузіями двох інших препаратів. Фішер каже, що зараз почувається добре і намагається зберігати позитивний настрій.

– Я втратила волосся під час хіміотерапії, але завдяки кільком чудовим перукам і капелюхам з волоссям я змогла дочекатися цього моменту, щоб розповісти про все, що зі мною відбувалося, — зазначила Фішер.

Акторка закликала шанувальниць щороку проходити мамографію. За словами Фішер, якби вона почекала ще пів року, то все могло б бути набагато гірше, рак міг би поширитися.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Побачивши, як жінки публікують в Instagram фотографії своїх мамографій, я вирішила піти на свою власну (на яку я запізнилася). Але я дуже рада, що зробила це. Вважайте це своїм копняком під зад, щоб зробити це, – додала Дженні Фішер.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 18:07:47