Україна і світ

Окупанти знищили дім Пивоварова у Вовчанську: співак розплакався під час концерту


Український співак Артем Пивоваров зі сльозами на очах розповів, як російські окупанти знищили його дім у Вовчанську Харківської області.

Артем Пивоваров втратив дім у Вовчанську

Артист не стримав емоцій просто під час концерту. Артем зі сцени розповів шанувальникам про те, що окупанти стерли його рідний Вовчанськ з лиця землі.

@pivovarovmusics Вовчанську більше нема!????????#артемпивоваров???? #Вовчанськ ♬ оригінальний звук – ARTEM PIVOVAROV/FANTOM

– Мені складно. Я буду відвертим і говоритиму про це. Я втратив свій дім. У мене немає дому, і це не просто будинок. Я з міста Вовчанськ. Мого міста немає, повністю немає. Росіяни стерли його з лиця землі, – сказав Пивоваров крізь сльози.

Попри це, співак вірить, що зможе повернутися до рідного міста, коли ЗСУ виженуть ворога з українських земель.

Пивоваров закликав усіх невпинно допомагати воїнам, які щодня захищають нас на фронті. Артем наголосив, що кожен донат – це збережене життя.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Люди, які можуть повернути мене додому, це не влада, це наші захисники та захисниці. Я буду продовжувати невпинно допомагати їм і закликаю всіх нас робити це щодня. Я вірю в те, що повернуся додому. І бажаю кожному, хто втратив свій дім, щиро вірити в те, що ми повернемося додому. Я щиро вірю, що настане цей важливий, особливий день для нашої країни, коли вона розквітне, – наголосив співак.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 17:04:51