Україна і світ

І ворогів не треба: Цимбалюк вступився за Нікітюк, яку захейтили за бойфренда


Актор Тарас Цимбалюк обурився через хейт, що полився на ведучу Лесю Нікітюк через її нові стосунки. Днями телезірка розсекретила свого коханого.

Зʼясувалося, що хлопець на девʼять років молодший, і соцмережі вибухнули ейджистськими та іншими образливими висловлюваннями в бік Нікітюк.

Тарас Цимбалюк вступився за Лесю Нікітюк

У сториз актор розмістив скриншоти коментарів, кожен з яких є зразком оцінювального судження в найяскравіших проявах. У Тараса Цимбалюка не вистачило цензурних слів для реакції на побачене.

– Це пи*дець, – емоційно висловився артист.

скриншот сториз Тараса Цимбалюка

Фото: Тарас Цимбалюк/Instagram

Згідно зі спостереженнями актора, найбільше жорстких коментарів трапилося йому у Facebook. Він припустив, що це повʼязано з війною, бажанням ділитися думками, про які ніхто не питав, та доволі довгою історією існування самої соцмережі.

– Я вже давно збагнув одну страшну річ: нашому народу не потрібні зовнішні вороги… Для формування жовчі достатньо і своїх людей, щоб їх абсолютно невиправдано х**сосити і демонструвати власну деградацію! Про яке єднання мова, коли ви готові бездумно топити своїх, – із запалом написав Цимбалюк.

скриншот сториз Тараса Цимбалюка

Фото: Тарас Цимбалюк/Instagram

До слова, сам актор не так давно теж потрапив під хвилю критики. Щоправда, вона була повʼязана з контентом, який він виклав у сториз.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Тарас Цимбалюк потрапив у скандал через російську музику. Він побував на вечірці, де слухали пісні артистів з РФ, зокрема й палких путіністів. Тоді актор визнав помилку, але також звернув увагу на зміст негативних коментарів у свій бік, які відрізнялися ненавистю та жорстокістю.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-09 15:33:03