Україна і світ

Хірурги із США безкоштовно оперуватимуть у Львові українських дітей: можна записатися на прийом


До львівської лікарні Охматдит Центру дитячої медицини  наприкінці жовтня приїдуть знані американські окулопластичні хірурги та офтальмологи – Джордж Корона та Стюарт Сейфф.

Це не перший їхній приїзд до Львова. Вони продовжать допомагати українським дітям і ділитися найновішими методиками з українськими лікарями.

Оперуватимуть дефекти обличчя і ділянки очей

Разом із львівськими фахівцями вони проводитимуть в Центрі дитячої медицини реконструктивні операції з відновлення обличчя та ділянки очей дітям від 0 до 18 років.

Дітки і підлітки з усієї України, які мають травми обличчя, повік, дефекти лицевих кісток чи вроджені вади в цих ділянках, можуть розраховувати на безкоштовну допомогу авторитетних фахівців.

Дітей, що постраждали через військові дії, і які потребують консультації окулопластичних хірургів чи офтальмологів також приймуть і прооперують безкоштовно.

І консультації, і операції – безкоштовні

Варто пояснити, що окулопластика – напрямок очної хірургії, метою якої є відновлення анатомічних і функціональних змін периорбітальной зони.

Плідна співпраця медиків двох країн стала можливою завдяки взаємодіїі ASOEP та міжнародних організацій СМА – Християнської медичної асоціації і LEAP Global Missions.

Зараз львівські медики оголошують запис на консультацію до Джорджа Корони та Стюарта Сейффа.

Записатися можуть діти з усіх областей України до 20 жовтня, заповнивши google-форму за посиланням: https://forms.gle/j8yj5NndwKB5xvVx9

Ще раз варто наголосити – консультації та операції – безкоштовні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Центр дитячої медицини Лікарня Охматдит

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-03 10:22:41