Україна і світ

Андрій Данилко у день народження “оживив” свої архівні фото


Український артист Андрій Данилко, що виступає в образі Вєрки Сердючки, відзначив день народження. Йому виповнився 51 рік.

Колеги та друзі зірки вітають музиканта та шоумена з народинами. Сам іменинник з нагоди свята “оживив” власне дитяче та юнацьке фото за допомогою штучного інтелекту.

Хто привітав Андрія Данилка з днем народження

Артист вже встиг відсвяткувати народини, що припадають на 2 жовтня, зі своєю подругою Інною Білоконь, відомою як мама Вєрки Сердючки.

Вона опублікувала кумедне фото зі святкування. На ньому сама Інна, Андрій та Дмитро Волканов, що виступав у бенді Вєрки Сердючки, показують на камеру язика.

– Ендрю, з днем народження – підписала знімок артистка.

Андрій Данилко раніше опублікував у сториз фото з Інною, зроблене на полароїд. На ньому написано 02.10.2024 та намальований символ у вигляді сердечка.

Андрію Данилку 51

Фото: Андрій Данилко/Instagram

Також артист поширив фото, якими з нагоди дня народження поділилися його друзі, колеги та шанувальники. На них він постає маленьким хлопчиком та вже дорослим юнаком в період підкорення вершин шоубізу.

Андрію Данилку 51

Фото: Андрій Данилко/Instagram

Як Андрій Данилко подякував за привітання

На своїй сторінці в Instagram шоумен виклав дитяче та юнацьке фото, що рухаються. На першому знімку він хитро всміхається, а на другому постає замріяним парубком.

– Дуже дякую за привітання! – звернувся до всіх іменинник.

Коментарі під цим дописом сповнені побажань, приємних слів та подяк за створення одного з найяскравіших образів, що є в українському шоу-бізнесі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зауважимо, що Андрій Данилко періодично тішить своїх фоловерів різними архівними фото. Рік тому з нагоди ювілею він показав фото з садочка на іграшковому коні.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-03 12:01:25