Україна і світ

Зірка гурту ABBA Б’єрн Ульвеус одружився втретє у 79 років


Шведський музикант, учасник легендарного гурту ABBA Б’єрн Ульвеус одружився втретє та показав фото з весілля.

Учасник ABBA Б’єрн Ульвеус одружився

Обраницею 79-річного Ульвеуса стала 51-річна Христина Сас, яка родом з Данії. Вони познайомилися у 2021 році, а навесні 2022-го почали зустрічатися.

Пара відсвяткувала весілля 21 вересня у Копенгагені в присутності рідних і близьких друзів. Церемонію провела британська письменниця та акторка Сенді Токсвіг. На заході також виступило кілька співачок, популярних у Данії.

Фото з весілля Б’єрн Ульвеус опублікував на особистій сторінці в Instagram.

– Сьогодні, 21 вересня 2024 року, Б’єрн Ульвеус одружився з Христиною Сас з Хернінга, Данія. Вони познайомилися в Нюрнберзі у 2021 році у зв’язку з виходом останнього альбому ABBA Voyage, і почали зустрічатися навесні 2022 року. Весілля відбулося в Копенгагені в присутності близьких друзів та родини, – йдеться в повідомленні на сторінці артиста.

Нагадаємо, що з 1971 по 1979 рік Б’єрн був одружений зі своєю колегою по гурту ABBA, співачкою Агнетою Фельтског. У них є дочка Лінда і син Крістіан.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

З другою дружиною, журналісткою Леною Каллерсіо, Ульвеус прожив 41 рік. Вони розлучилися у 2022 році. Від цього шлюбу в учасника ABBA є дві доньки: Емма та Анна.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-23 09:55:39