Україна і світ

Манчестер Сіті – Арсенал: де дивитися трансляцію матчу АПЛ

Фото: Getty Images

Вже в цю неділю, 22 вересня, відбудеться гра англійської прем’єр-ліги. А у боротьбі зустрінуться лідери турнірної таблиці – Манчестер Сіті та Арсенал.

Факти ICTV дізнавалися, коли відбудеться гра Манчестер Сіті – Арсенал, де дивитися матч та прогнози букмекерів.

Манчестер Сіті – Арсенал: коли відбудеться матч

У неділю, 22 вересня, о 18:30 на стадіоні Етіхад відбудеться справжнє футбольне свято. Дві найсильніші команди Англії, Манчестер Сіті та Арсенал, зійдуться у битві за лідерство в АПЛ.

Українські вболівальники особливо чекають на цей матч, адже в складі канонірів виступає наш співвітчизник Олександр Зінченко.

Манчестер Сіті – Арсенал: де дивитися матч та чого очікувати від гри

Пряма трансляція матчу Манчестер Сіті – Арсенал доступна на платформі Setanta Sports.

Після чотирьох турів АПЛ Манчестер Сіті лідирує з 12 очками, а Арсенал дихає йому в спину. Арсенал – це команда, яка зараз перебуває на другому місці турнірної таблиці англійської прем’єр-ліги.

Манчестер Сіті традиційно вважається фаворитом у більшості своїх домашніх матчів. Вони мають потужний склад, досвід виступів на найвищому рівні та зазвичай демонструють результативний і атакувальний футбол. Арсенал останнім часом показує стабільну гру та прагне боротися за найвищі місця.

Букмекери вважають, що матч завершиться перемогою Манчестер Сіті, адже ця команда є лідером в англійському чемпіонаті. Букмекери оцінюють ймовірність перемоги Манчестер Сіті з коефіцієнтом – 1,83. Нічия оцінюється у 3,87, а перемога Арсеналу – у 4,53.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що остання гра цих команд відбулася 31 березня 2024 року. Тоді клуби зіграли внічию, з рахунком 0:0. А ось 15 лютого 2023 року клуб Манчестер Сіті переміг Арсенал з рахунком 4:1.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-18 18:57:13