Україна і світ

Зберігали тіло в лікарняному морзі: сім’я 31-річної американки рік не знала про її смерть


Сім’я 31-річної Джессі Петерсон подала позов за фактом недбалості на медичний центр у Каліфорнії за те, що медики рік приховували факт смерті жінки. Її тіло перебувало в лікарняному морзі.

– Сім’я жінки, яка померла в каліфорнійській лікарні 2023 року, заявила в позові, що їм не повідомили про її смерть, через що члени сім’ї думали, що вона була живою і пропала безвісти майже рік тому, – йдеться в повідомленні.

Просила забрати її з лікарні

Джессі госпіталізували в медичний центр Mercy San Juan у Кармайклі для лікування у квітні 2023 року, але її сім’я не була повідомлена, коли вона померла. Натомість, як ідеться в позові, матері Конгі Петерсон повідомили, що її дочка виписалася всупереч рекомендаціям лікарів.

Востаннє Конгі розмовляла зі своєю донькою 8 квітня 2023 року, коли Джессі зателефонувала і попросила забрати її з лікарні. Вона була госпіталізована двома днями раніше через діабетичний епізод.

Зараз дивляться

Любила подорожувати

Згідно з позовом, Джессі Петерсон була оголошена мертвою менш ніж за дві години після того, як вона зателефонувала своїй матері, і її тіло було переміщено в холодильне сховище наступного дня.

Конгі розповіла, що її дочка в дитинстві займалася танцями, гімнастикою і водним поло, але їй довелося обмежити свою активність після того, як у 10 років у неї діагностували діабет I типу.

В останні роки Джессі любила подорожувати Каліфорнією, особливо узбережжям, але боролася з наркотичною залежністю.

Конгі сказала, що навіть коли її дочці було важко, вона завжди залишалася з нею на зв’язку.

Розтин уже неможливий

У позові йдеться про те, що більше неможливо провести розтин, щоб визначити, чи мала місце лікарська недбалість – тіло настільки розклалося, що похорон у відкритій труні був неможливим.

У позові проти лікарні та її власника сім’я померлої вимагає відшкодування реальної шкоди в розмірі $5 млн і штрафних санкцій у розмірі $10 млн.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-22 11:10:48