Україна і світ

Рустем Умєров: Військовослужбовці на Курщині отримуватимуть такі ж виплати, як і на передовій

Увалений Верховною Радою законопроєкт №11483 надає і гарантує соціальні права нашим військовим, що виконують завдання на території росії.

Про це повідомив Міністр оборони Рустем Умєров.

«Не потрібно багато слів, усі ми добре розуміємо, що нашим воїнам непросто. Операція в Курській області є однією із найскладніших військових операцій, яка вже увійшла в історію», — заявив Міністр оборони.

Рустем Умєров наголосив, що військовослужбовці повинні щодня в усьому відчувати підтримку держави, в тому числі й матеріальну.

«Тепер вони отримуватимуть такі ж виплати і пільги, як воїни на передовій. Це стосується також їхніх родин. Законопроєкт був внесений Президентом України як невідкладний і отримав підтримку більшості парламенту одразу в цілому: 321 голос «за», — додав Міністр оборони.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, Президент України наголосив, що саме на законодавчому рівні потрібно чітко гарантувати, що наші воїни, які беруть участь у Курській операції та братимуть участь в усіх інших діях на території держави-агресора, будуть отримувати абсолютно всі виплати та преференції, які передбачені для передової.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-08-20 16:11:06