Україна і світ

Модні жіночі сумки на осінь 2024: обираємо актуальну модель Головні тренди модних жіночих сумок на осінь 2024 — дивіться в матеріалі. 15 Серпня, 14:44


Сумка – не просто аксесуар. Її варто обирати під ваш стиль життя, щоби з комфортом вирішувати справи та відчувати впевненість у кожному моменті.

Стилістка Юлія Крижалка ексклюзивно для Фактів ICTV дала поради стосовно трендів на наступний сезон. Тож дізнаємося все про модні сумки для осені 2024.

Модні жіночі сумки на осінь 2024

Обовʼязково збережіть собі цю добірку, так ви точно не розгубитеся у світі моди та стилю.

Зараз дивляться
  • Замшеві сумки

Благородне доповнення образу з актуальними м’якими формами. Можна піти за класикою, обравши аксесуар в коричневому або чорному кольорі. Також не бійтеся яскравих акцентів. Наприклад, модниці нерідко доповнюють луки рожевою сумочкою.

  • Сумки-шопери

У них можна вмістити цілий світ. Обираючи модні сумки на осінь 2024, зверніть увагу на об’ємні, великі, шкіряні або текстильні варіанти.

  • Сумки-косметички

Дуже багато відомих люксових брендів, а також бренди масмаркету й українські бренди мають власні версії цієї моделі. Під час вибору кольору, орієнтуйтеся на свій поточний гардероб, щоби аксесуар вдало доповнив його.

  • Сумка хобо

Ви впізнаєте її за формою пів місяця. Ця модель точно буде актуальною не один сезон. Шкіряні, лаковані, нейтральні чи акцентні сумки — відкрийтеся до експериментів.

  • Сумка east west

Додасть оригінальності вашим лукам. Вона доволі практична, універсальна, може носитися на плечі та міцно тримає позицію в переліку стильних сумок.

  • Сумки із ланцюжками

Фурнітура має бути якісною, тому масмаркет навряд чи підійде. Це сумка-інвестиція, адже її вважають довготривалим трендом, тому є сенс вкластися в неї.

  • Маленькі сумочки

Вони стрімко увірвалися в наш гардероб, зайнявши нішу дуже актуальної одиниці. Ними часто доповнюють образ, використовуючи як стильний аксесуар на пасок або доповнення до основної сумки.

  • Сумки через плече

Мастхев для кожного гардеробу. Віддайте перевагу більш мінімальним формам спокійних відтінків – це чудова база під будь-який образ.

  • Сумки на короткій ручці

Розгляньте більші чи менші варіанти. Головне, щоби обрана вами сумка гарно тримала форму.

  • Сумки на плече

Дуже зручні на кожен день. Актуальні невеличкі форми, але вони досить місткі, тому не хвилюйтеся – наповните їх всім необхідним.

Модні жіночі сумки на осінь 2024 мають доволі широку колірну гаму. Розгляньте глибокі відтінки коричневого та бордового, а також анімалістичні принти. Не випускайте з поля зору яскраві кольори: синій, бірюзовий, рожевий, смарагдовий, оранжевий, додавайте різні прикраси.

Форми та матеріали теж можуть бути різними. Створюйте цікаві образи та пам’ятайте про свою унікальність та самовираження.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Юлія Крижалка


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-15 14:54:09