Україна і світ

Із Renie Cares виключили барабанницю через виступ на скандальному весіллі з Монатиком

Гурт Renie Cares виключив зі свого складу барабанниця Катерину Багінську. Причина – виступ із Дмитром Монатиком на весіллі українців в Італії, яке провів гуморист Максим Галкін.

Renie Cares виключили барабанницю через виступ на скандальному весіллі

Катерина Багінська виступила разом із командою Дмитра Монатика на скандальному весіллі в Італії. Вокалістка та засновниця Renie Cares Ірина Панчук і саундпродюсер колективу Олександр Мусевич вирішили після цього розірвати співпрацю з барабанницею.

Фото: Renie Cares / Instagram

– Для мене це дивно і неприпустимо. Я не розумію, чому подібні вчинки досі толеруються. Чому такі великі впливові артисти дозволяють собі по суті співпрацю з росіянами, які ще 2014 року підтримували анексію Криму й залюбки там виступали на день Росії, – зазначила Ірина.

Вона додала, що розуміє, що це не найбільша проблема, однак вважає, що толеруючи такі вчинки працює накопичувальний ефект.

Зараз дивляться

– Постійне заплющування очей на такі маленькі про*би призводить до пи*деца на більш масштабних рівнях. Це не має бути нормою. Найімовірніше, після цієї історії діяльність Монатика не зміниться ніяк, але принаймні я буду чесною сама з собою, і, можливо, хтось із вас замислиться над тим, якими цінностями керуються ваші вчинки, – наголосили в колективі.

Олександр Мусевич також заявила, що він також перестає бути саундпродюсером Багінської.

– Відсьогодні Катя припиняє свою участь у групі Renie Cares. І я перестаю з нею працювати як саундпродюсер над її проєктом Drum queen. Хоча я знаю, що Катя не хотіла співпрацювати з росіянами. Але це ненормально, – наголосив він.

Що відомо про скандальне весілля

Нещодавно стало відомо, що Дмитро Монатик виступив на весіллі українців в Італії. Український артист розділив одну сцену з російським коміком Максимом Галкіним, що від початку повномасштабної війни підтримує нашу країну.

Гуморист намагався вести захід українською мовою і навіть співав наші народні пісні.

У своє виправдання в команді Монатика заявили, що метою виступу на цьому весіллі став збір коштів на ЗСУ.

– Цього місяця в нас був благодійний тур по США та Канаді. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімасолі і можливість примножити збір, – сказала команда артиста в коментарі Аліні Доротюк.

Менеджмент запевнив, що росіян на весіллі не було, а у Галкіна – ізраїльський паспорт.

Фото: Катерина Багінська

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-14 11:21:05