Україна і світ

Іван Люленов хоче отримати паспорт України

Комік та співак з Молдови Іван Люленов не полишає Україну, попри масовані ракетні атаки та блекаути. Ба більше, артист хоче назавжди повʼязати свою долю з нашою країною.

Іван Люленов хоче отримати паспорт України

У гумориста є можливість безперешкодно виїхати за українські кордони, адже він має громадянство іншої країни. Проте Іван, який, до слова, доволі добре володіє українською мовою, не планує повертатися на батьківщину. На його думку, виїзд з України міняє сприйняття ситуації.

– Якщо ти десь перебуваєш за кордоном і намагаєшся зробити щось актуальне для України, то ти це не дуже відчуваєш, – вважає Люленов.

Він додав, що налаштований отримати український паспорт, хоча це непроста процедура.

Зараз дивляться

– У мене є посвідка на тимчасове проживання. Наступний крок – на постійне проживання. Це на 10 років. Я працюю над цим питанням, дуже хочу, щоб у мене це було. Громадянство – це вже наступний крок, – пояснив Іван Люленов.

Утім, не всі представники індустрії гумору готові залишатися в Україні під час війни. Наприклад, шоумен Руслан Ханумак виїхав до Сполучених Штатів. Він заявив, що не хвилюється щодо осуду, йому головне бачити, як росте його син.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-11 15:34:07