Суспільне мовлення

Біля Моршина на Львівщині ремонтують міст: схема об’їзду

На Львівщині стартував ремонт моста на ділянці дороги Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига через річку Бережниця. Через це для проїзду закрили ділянку на об’їзній дорозі Моршина.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області.

Об’їзд ділянки ремонту для легкового транспорту можливий вулицею Івана Франка, по ділянці дороги Під’їзд до міста Моршина.

Біля Моршина на Львівщині ремонтують міст: схема об’їзду. Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області

Ремонтують міст, який збудували у 1957 році, каже керівник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Олег Береза.

“У 1964 році провели реконструкцію переправи. З цього часу, впродовж 59 років, споруду капітально не ремонтували. Належний стан для проїзду транспорту тут забезпечували в рамках експлуатаційного утримання. Станом на сьогодні термін безаварійної експлуатації вичерпано. Подальша експлуатація споруди може призвести до її руйнування”, — розповів Олег Береза.

У процесі ремонту влаштують перехідні плити та лежні, влаштують підпірні стіни, відновлять конуси, влаштують прогонову будову з базальтової арматури, відремонтують ригелі колон та плити прогонові. Також на переправі укладуть нове асфальтобетонне покриття, забезпечать водовідведення і нанесуть розмітку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Завершити ремонт моста планують до 15 грудня 2023 року.


Джерело: Суспільне мовлення України