Суспільне мовлення

Верес вдома програв Руху з рахунком 2:5

Рівненський Верес на домашньому полі зазнав поразки 2:5 від львівського Руху в чемпіонаті УПЛ. Для рівнян це стало шостою поразкою в десяти матчах, для львів’ян — п’ятою перемогою.

До старту поєдинку Рух посідав п’яту сходинку турнірної таблиці, Верес — 15-ту. Попередні дві зустрічі команд завершувались унічию.

Перший тайм

Перший серйозний шанс вирватись уперед мав Верес на 10-й хвилині, але Дмитро Ледвій парирував удар Дмитра Кльоца з лінії штрафного майданчика.

Вже на ️13-й хвилині забили гості: двічі господарі дозволили “розстріляти” Євгена Паста, перший удар від Олексія Сича голкіпер парирував, а з другої спроби Денис Теслюк пробив точно. Верес — Рух 0:1.

На 26-й хвилині львів’яни знову завдавали безперешкодних ударів у ворота Вереса з десяти метрів, але Євгеній Шевченко і Євген Паст врятували ворота.

Д️ругий м’яч Рух забив на 33 хвилині: після навісу з лівого флангу Євген Паст невдало зіграв на виході, а Юрій Климчук перестрибнув Василя Курка і ударом з десяти метрів головою переправив м‘яча в сітку. 0:2.

На 38 хвилині Рух не реалізував вихід двох на одного: Євген Паст зачепив м‘яча після удару Василя Руніча і врятував команду від третього пропущеного.

Другий тайм

На 56 хвилині Рух міг забити третій гол, однак кіпер рівнян Євген Паст після удару Василя Руніча виконав сейв і врятував ворота.

Майже через десять хвилин львів’янам вдалось вразити ворота Вереса втретє: Таллес виконав кутовий з лівого флангу, а Євген Пастух з лінії воротарського майданчика пробив головою у ціль. 0:3.

Через кілька хвилин Рух мав шанс забити знову, але з інтервалом у кілька секунд Євген Паст виконав два сейви, парирувавши удари Євгена Пастуха і Таллеса.

Перший гол рівняни забили на 82 хвилині: бразильський хавбек Яго Сікейра після подачі кутового з лівого флангу провів удар головою. 1:3.

На 85 хвилині Рух забив знову, провівши швидку контратаку: Євген Пастух віддав направо під удар партнера, постріл Євген Паст парирував, але першим на добиванні знову був Євген Пастух. 1:4.

І через дві хвилини у ворота рівнян влетів п’ятий м’яч: Василь Курко не зумів перервати передачу з глибини поля на хід Іллі Квасниці і той чітко реалізував вихід сам на сам з Євгеном Пастом. 1:5.

Верес зумів відквитати ще один м’яч на доданих хвилинах, забив Денис Балан. 2:5!

Наступні матчі

Наступний поєдинок у Вереса запланований на виїзді, 29 жовтня підопічні Сергія Лавриненка зустрічатимуться з Минаєм. Верес має в чемпіонаті одну перемогу.

Рух вдома зіграє днем раніше проти Олександрії. Львівська команда після перемоги над Вересом піднялась на третю сходинку турнірної таблиці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Суспільне Рівне в Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook


Джерело: Суспільне мовлення України