Суспільне мовлення

На Львівщині правоохоронці викрили канал постачання наркотиків у виправну колонію

На Львівщині правоохоронці викрили канал постачання наркотиків до однієї із виправних колоній області. За даними слідчих, збут нарковмісних таблеток засудженим організували троє жителів Дрогобича.

Як повідомили на Facebook-сторінці Нацполіції Львівщини, троє жителів Дрогобича віком 40, 36 та 33 роки організували постачання та збут нарковмісних таблеток до виправної колонії. Усі вони раніше притягувались до кримінальної відповідальності, а один з них, 36-річний чоловік, зараз відбуває покарання у тій самій колонії.

“Були проведені санкціоновані обшуки, під час яких правоохоронці виявили та вилучили: нарковмісні таблетки, пакунки та згортки з речовинами, схожими на наркотичні, а також інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр у Львівській області”, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели обшуки у підозрюваних. Фото: Нацполіція Львівщини

Правоохоронці затримали двох учасників групи. Суд обрав їм запобіжні заходи — тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Всім трьом чоловікам слідчі повідомили про підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі строком від шести до десяти років з конфіскацією майна.


Джерело: Суспільне мовлення України