Суспільне мовлення

Кубок України з футболу: “Рух” програв “Олександрії” в 1/8 фіналу

26 вересня на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках львівський “Рух” приймав “Олександрію”. Матч відбувся у межах 1/8 фіналу Кубка України з футболу. Львівська команда поступилася з мінімальним рахунком на останніх секундах гри.

Матч між “Рухом” та “Олександрією” стартував на 30 хвилин пізніше запланованого. Змістили час гри через повітряну тривогу на Львівщині.

У першому таймі команди створили кілька небезпечних моментів, але забитим голом вони не завершилися. Відтак на перерву команди пішли із рахунком 0:0.

На 56-й хвилині матчу у львівській команді відбулися заміни. Поле залишив Остап Притула, його замінив Євген Пастух. Також на поле вийшов Юрій Климчук, замість Дениса Теслюка. На 59-й хвилині гри футболісти “Олександрії”, зупиняючи біля штрафного майданчика Іллю Квасницю – “фолять”. Суддя призначив небезпечний штрафний для “Руху”, але львів’янам не вдалося забити.

На 66-й хвилині гри відбулися заміни в “Олександрії”. На поле вийшли Кулаковський та Ковалець замість Шостака та Андрейчука.

Після цього рух створив кілька гольових моментів, проте рахунок на табло залишився без змін. Наприкінці другого тайму в “Олександрії” відбулася ще одна заміна Джевані замість Шулявського. Також гравець “Руху” Плюман покинув поле, а вийшов — Таллес.

На 88-й хвилині гравець “Олександрії” Кулаковський не точно пробив у ворота львівської команди. Арбітр додав до основного часу три хвилини. На останніх секундах гравці “Олександрії” заробили небезпечний штрафний удар. Пробив його Калітвінцев. Але гравець “Руху” Сапуга, намагаючись вибити м’яч від штрафного майданчика, зрізає у власні ворота на 94-й хвилині гри.

Одразу після цього лунає фінальний свисток. 0:1 на користь “Олександрії”. Відтак команда із Кіровоградщини зіграє у наступному раунді Кубка України із футболу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фінал Кубка України 2023/24 розіграють 3 квітня. Місце проведення матчу наразі не визначалося.


Джерело: Суспільне мовлення України