Суспільне мовлення

На Львівщині під час полювання застрелили 38-річного чоловіка

На Львівщині під час полювання застрелили чоловіка. Випадок трапився у Стрийському районі, на території лісового масиву. Загиблий — 38-річний львів’янин.

Подія трапилася 23 вересня близько 23:30. Про це повідомили у ГУ Національної поліції Львівщини.

Як встановили слідчі місцевого відділу поліції, під час полювання 63-річний мешканець міста Сколе, здійснив постріл з мисливського карабіна “Сайга”, влучивши у свого племінника.

За словами начальника Стрийського районного управління поліції Андрія Коцура, 63-річний чоловік сам повідомив про випадок.

“Дядько і племінник пішли в ліс, браконьєрка, один подумав, що це звір, зробив сліпий постріл. Це виявився не звір, а його племінник. Здійснив постріл, потрапив в шию і чоловік загинув”, — розповів начальник Стрийського районного управління поліції Андрій Коцур.

Андрій Коцур додав, що зброя чоловіків була зареєстрована, вони мали усі потрібні дозволи. Водночас полювання на час повномасштабного вторгнення є заборонене.

За його словами, 63-річному мешканцю Сколе повідомили про підозру. 25 вересня йому мають обрати запобіжний захід.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За фактом вбивства через необережність поліцейські відкрили кримінальне провадження. Максимальне покарання, що загрожує чоловікові — позбавлення волі на строк до п’яти років. Досудове розслідування триває.


Джерело: Суспільне мовлення України