Суспільне мовлення

Внаслідок нічної атаки на Львів, знищено склад з гуманітарною допомогою

На території промислових складів, куди вночі, 19 вересня, поцілили безпілотники типу “шахед”, був склад із гуманітарною допомогою.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Це був склад релігійної місії “Карітас-Спес” Римсько-Католицької Церкви в Україні. Як повідомили на Facebook-сторінці благодійної організації, внаслідок атаки російських військ, повністю знищено приміщення складу та все, що там було. Ніхто із працівників організації не травмувався.

“На складі було близько 300 тонн гуманітарних вантажів та гуманітарний транспорт. Підрахувати остаточні деталі втрат ми зможемо згодом, наразі на місці події працюють спеціальні служби”, – йдеться у повідомленні.

Також депутат Львівської міськради Євген Бойко повідомив, що була знищена гуманітарна допомога, яку днями передав до Львова, через свого роздавача милостині, Папа Франциск.

Що відомо про атаку безпілотниками 19 вересня

Вночі 19 вересня під час повітряної тривоги Львівщину атакували дронами-камікадзе типу “шахед”.Є три влучання у промислові склади у Львові.

Внаслідок атаки загинув один чоловік. Також є травмований – це 26-річний чоловік.

За попередньою інформацією, у напрямку нашої області летіло 18 таких дронів. 15 із них збили Сили ПВК “Захід”. Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Максим Козицький додав, що цифри ще можуть трохи змінитися, а інформація уточнюється.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 03:39 і тривала вона до 06:00.


Джерело: Суспільне мовлення України