Суспільне мовлення

Атака безпілотниками. У Львові з-під завалів дістали загиблого працівника

У Львові з-під завалів, внаслідок атаки безпілотниками, дістали тіло загиблого працівника промислового складу.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Більше подробиць щодо загиблого не повідомляють. Також внаслідок атаки “шахедами” є травмований – це 26-річний чоловік. Попередньо, його госпіталізували й він у стані середньої важкості. Ще кілька людей звернулися за допомогою, але від госпіталізації відмовилися.

Знищено 3 складські приміщення. Це склади з вікнами, побутовою хімією, а також приміщення, де зберігала гуманітарну допомогу благодійна місія КАРІТАС-СПЕС. 

“Збитки вимірюють не в мільйонах, навіть не в десятках мільйонів, а це будуть сотні мільйонів. Це одна із наймасштабніших пожеж з точки зору руйнації і матеріальних цінностей”, – каже Садовий.

На Facebook-сторінці благодійної місії КАРІТАС-СПЕС написали, що на складі було близько 300 тонн гуманітарних вантажів та гуманітарний транспорт. Все, що було на складі вигоріло дощенту.

Внаслідок атаки знищено три складські приміщення. Загалом площа загорання близько 10 тисяч метрів квадратних.

Що відомо про атаку безпілотниками 19 вересня

Вночі 19 вересня під час повітряної тривоги Львівщину атакували дронами-камікадзе типу “шахед”.Є три влучання у промислові склади у Львові.

За попередньою інформацією, у напрямку нашої області летіло 18 таких дронів. 15 із них збили Сили ПВК “Захід”. Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Максим Козицький додав, що цифри ще можуть трохи змінитися, а інформація уточнюється.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 03:39 і тривала вона до 06:00.


Джерело: Суспільне мовлення України