Суспільне мовлення

Атака БПЛА на Львів: на промисловому складі виникла пожежа

Вночі, 19 вересня, Росія атакувала Львівщину безпілотниками. Внаслідок атаки, у Львові виникла пожежа на промисловому складі. Є інформація про травмованих.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Міський голова Львова Андрій Садовий уточнив, що внаслідок атаки горить дах промислового складу. На місцях працюють відповідні служби.

Станом на 6 ранку начальник Львівської ОВА повідомив, що з-під завалів дістали двох людей.

“З-під завалів у Львові дістали двох людей – жінку та чоловіка. Жінка попередньо без травм. Чоловік у важкому стані”, — повідомив начальник ОВА Козицький.

Згодом міський голова Андрій Садовий уточнив, що станом на 06:15 ранку відомо про одного травмованого — це 26-річний хлопець.

“З-під завалів на складі у Львові сьогодні дістали хлопця 26 років. У постраждалого — відкритий перелом кінцівки. Він вже у лікарні і йому надають всю необхідну допомогу”, — повідомив Садовий.

Також після атаки у Львові перекрили рух транспорту по вул. Городоцькій від перехрестя з вул. Патона до кільця в обидві сторони. Там працює спецтехніка і всі відповідні служби, повідомив міський голова Андрій Садовий.

Через перекриття вулиці Городоцької тролейбус №27 тимчасово курсуватиме за маршрутом тролейбуса №32 – від Університету до вулиці Суботівської, повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За попередньою інформацією, в напрямку області летіло 15 дронів. Сім дронів збили над Львівщиною. Є три влучання у промислові склади. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Внаслідок атаки травмований 26-річний чоловік. Його госпіталізували.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 03:39 і тривала вона до 06:00.


Джерело: Суспільне мовлення України