Суспільне мовлення

У ДТП на Львівщині травмувалися нетверезий водій та його пасажир

На автодорозі Східний під’їзд до Львова 8 вересня сталась аварія. За даними правоохоронців, травми отримали 22-річний водій та його 31-річний пасажир.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Нацполіції Львівщини.

Попередньо правоохоронці встановили, що 22-річний водій автомобіля “ВАЗ 2104” виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем “Opel Vivaro”, яким керував 45-річний чоловік.

“Внаслідок ДТП водій “четвірки”, а також його пасажир, 31-річний житель Львівського району, отримали травми різної важкості та були госпіталізовані”, — йдеться у повідомленні.

Також поліцейські встановили, що водій “ВАЗ” перебував за кермом у нетверезому стані. У його крові виявили 1,16 проміле.

Фото з місця ДТП 8 вересня 2023 року. Фото: ГУ НП у Львівській області

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі строком до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами строком від трьох до п’яти років.


Джерело: Суспільне мовлення України