Суспільне мовлення

Львівський ТЦК та СП очолив Герой України Денис Чаюк

Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки очолив Герой України, полковник Денис Чаюк. Такий наказ видав Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Раніше військовий був заступником командира 128 окремої гірсько-штурмової бригади.

Нового начальника Львівського ТЦК та СП вже представили колективу. Про це повідомили на Facebook-сторінці Львівського обласного ТЦК та СП.

Полковник Денис Чаюк — учасник АТО/ООС. Чоловік брав участь у боях за Луганський аеропорт та місто Дебальцеве Донецької області. У 2017 році отримав медаль “За військову службу Україні”. Від початку повномасштабної війни заступник командира 128 окремої гірсько-штурмової бригади разом з бійцями воював на Запоріжжі.

22 березня під час визволення Малинівки Запорізької області полковник отримав осколкове поранення. Через місяць, у квітні 2022 року, Володимир Зеленський повідомив про присвоєння Денису Чаюку звання Героя України “за особисту мужність та результативність у боях з окупантами, за знищення техніки й живої сили ворога”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Львівський ТЦК та СП очолював Олександр Тіщенко.


Джерело: Суспільне мовлення України